Een greep uit onze huidige portfolio

Wij investeren in ondernemingen die we kunnen versterken, zoals geïllustreerd door onze huidige deelnemingen.

portfolio

Frimex

Moordrecht, Nederland

Frimex (1937) is de marktleider in de installatie- en onderhoudsmarkt voor het retailsegment in Nederland. Middels een uitgebreid dienstenpakket is Frimex de enige die zowel klimaat, koel- als electrotechnische diensten levert aan de grote retailers en de hospitality sector.

Bekijk case
portfolio

Actos Groep

Den Haag/Tilburg Nederland

Actos Groep is een arbeidsbemiddelingsspeciailist actief in verschillende niches van de markt. Onder specialistische labels worden medewerkers gedetatcheerd en bemiddeld in branches als HR & communicatie, inkoop en supply chain management en bouw en techniek. Actos kenmerkt zich door haar status als een leerbedrijf en door opleidingstrajecten en traineeships aan te bieden aan haar personeelsbestand. Mede hierdoor vormt Actos een uitstekend plaform om te groeien, zowel autonoom als door selectieve overnames.

Bekijk case
portfolio

Cordier Spezialpapier

Bad Dürkheim, Duitsland

Cordier produceert hoogwaardig, ongecoat, houtvrij boekpapier, hoofdzakelijk voor de Europese boekindustrie, maar produceert ook gespecialiseerd technisch papier voor wereldwijde niche markten. Eveneens produceert Cordier katoenpulp van natuurlijke vezels en industriële textiel afval voor Cordier’s eigen papier en externe klanten.

Bekijk case
portfolio

InterDam

Ridderkerk, Nederland

InterDam is actief in het ontwerp, de productie en verkoop van brand- en explosiewerende bouwkundige producten, waaronder wanden, deuren en ramen. Het levert volledig geïntegreerde oplossingen aan klanten wereldwijd in de offshore en onshore olie & gas sector en de duurzame energie sector.

Bekijk case
portfolio

Scheuten International

Venlo, Nederland

Scheuten (1950) behoort tot de top 5 van onafhankelijke glasbedrijven in Europa en bedient haar klanten vanuit een eigen netwerk van regionale productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Scheuten bestaat uit drie divisies die gespecialiseerd zijn in het verwerken van float glas voor glasverwerkers d.m.v. coaten en lamineren, het produceren van isolatieglas voor de bouwsector en het uitvoeren van hoogwaardige internationale glasprojecten.

Bekijk case
portfolio

SPT Offshore

Woerden, Nederland

SPT Offshore is wereldwijd actief als aannemer van offshore-projecten waarbij gebruikt wordt gemaakt van zuigpalen. Hiermee worden klanten bediend in de olie & gas en de offshore wind sectoren. Met haar gepatenteerde technologie is SPT in alle delen van de wereld actief in EPCI projecten waarbij funderingen gebaseerd op zuigpalen gebruikt worden, zoals jackets, subsea-installaties, Self Installilng Platforms (SIPs®) en Suction Installed Wind Turbines (SIWTs®)

Bekijk case
portfolio

Premium Sound Solutions

Dendermonde, België

Premium Sound Solutions met hoofdkantoor in Dendermonde, België, is wereldwijd actief in de ontwikkeling, verkoop en productie van geluidsoplossingen voor de automotive industrie en top-end consumentenmarkt.

Bekijk case
portfolio

BN International

Huizen, Nederland

BN International is wereldwijd actief in de verkoop en productie van 'cover' materialen (voor o.a. paspoorten en drukwerk) en 'wall coverings’ (behang) en heeft eigen vestigingen in Nederland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk case
portfolio

N-Sea

Zierikzee, Nederland

N-Sea is een geïntegreerde subsea dienstverlener met een breed dienstenpakket aan de olie en gas-, duurzame energie-, en kabel en baggerindustrie. N-Sea verricht inspectie, reparatie en onderhoud, en lichte constructie en landmeetkundige diensten door middel van duikactiviteiten, zowel in ondiep als diep water, en door middel van fysieke, seismische en akoestische testen en het gebruik van Remotely Operated Vehicles. De diensten worden voornamelijk geleverd in de Noordzee.

Bekijk case
x
  • nl
  • en