Een greep uit onze huidige portfolio

Wij investeren in ondernemingen die we kunnen versterken, zoals geïllustreerd door onze huidige deelnemingen.

portfolio

Martin Glas

Eindhoven, Nederland

Martin Glas is een glasgroothandel in hoogwaardige glasoplossingen actief in Nederland en België en levert naast een breed productpakket ook aanpalende diensten (o.a. bewerking, advies, installatie).

Bekijk case
portfolio

Buitenhof & Life Outdoor Living

Roosendaal, Nederland

Plus 100 is actief in het ontwerp en de verkoop van kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen, waarbij verkoop plaatsvindt via retail (Buitenhof merk, 26 winkels in Nederland en België) en via groothandel (Life Outdoor Living merk, wereldwijd actief).

Bekijk case
portfolio

EQIN

Botlek, Nederland

EQIN is marktleider in de Benelux in de verhuur van industrieel materieel zoals bijvoorbeeld aggregaten, compressoren en lichtmasten. Daarnaast is EQIN al 30 jaar de exclusieve importeur van Fronius las apparatuur in de Benelux.

Bekijk case
portfolio

De Haan Petfood

Nieuwkoop, Nederland

De Haan Petfood, gevestigd in Nieuwkoop, ontwikkelt, produceert en verkoopt hoge kwaliteit natvoer diervoeding voor honden en katten. Middels zowel eigen merken als private label levert de onderneming voornamelijk aan dierenspeciaalzaken in meer dan 35 landen wereldwijd.

Bekijk case
portfolio

Actos Groep

Den Haag/Tilburg Nederland

Actos Groep is een arbeidsbemiddelingsspeciailist actief in verschillende niches van de markt. Onder specialistische labels worden medewerkers gedetatcheerd en bemiddeld in branches als HR & communicatie, inkoop en supply chain management en bouw en techniek. Actos kenmerkt zich door haar status als een leerbedrijf en door opleidingstrajecten en traineeships aan te bieden aan haar personeelsbestand. Mede hierdoor vormt Actos een uitstekend plaform om te groeien, zowel autonoom als door selectieve overnames.

Bekijk case
portfolio

InterDam

Ridderkerk, Nederland

InterDam is actief in het ontwerp, de productie en verkoop van brand- en explosiewerende bouwkundige producten, waaronder wanden, deuren en ramen. Het levert volledig geïntegreerde oplossingen aan klanten wereldwijd in de offshore en onshore olie & gas sector en de duurzame energie sector.

Bekijk case
portfolio

Premium Sound Solutions

Dendermonde, België

Premium Sound Solutions met hoofdkantoor in Dendermonde, België, is wereldwijd actief in de ontwikkeling, verkoop en productie van geluidsoplossingen voor de automotive industrie en top-end consumentenmarkt.

Bekijk case
x
  • nl
  • en